JP Techniek – Regio Vlaams-Brabant , Antwerpen, Limburg

Verwarming & airco

0498 76 48 86 Vrijblijvende offerte

Zelfbouw verwarmingsinstallatie

Zelfbouw verwarming

Voor zelfbouw verwarmingsinstallaties werkt JP Techniek samen met kwaliteitsmerken zoals Daikin, Rotex en Viessman.

We komen steeds ter plaatse om uw wensen te bespreken. Hierna volgt een gepersonaliseerde offerte. Bij goedkeuring ontvangt u van JP Techniek uw zelfbouwpakket voor het installeren van uw verwarming. Hierbij geniet u steeds van professioneel advies tijdens de werken.

De opstart en indienststelling van de installatie gebeurt steeds dankzij JP Techniek, om het geheel vlot te doen verlopen.

Ook het bezorgen van de nodige keuringen en attesten nemen wij voor onze rekening.

Professionele installatie

Airco

Dankzij een airco systeem geniet je van aangename frisse zomers. De professionele installatie van aircosystemen kent veel doeleinden. Zowel particuliere als industriële en commerciële klanten hebben baat bij een goed airconditioning systeem.

Denk bij particulieren bijvoorbeeld aan een aangename temperatuur in binnenruimtes zoals de slaapkamer of de woonkamer, het hele jaar door.

Voor kantoorgebouwen is airco zeer geschikt voor het op temperatuur houden van vergaderzalen en kantoren. Maar ook voor industriële toepassingen zoals klimatisatieruimtes is airco optimaal.

Kiest u voor een professionele installatie van uw airconditioning? Wij komen steeds ter plaatse om u te informeren over de mogelijkheden en modellen en bepalen samen een geschikte oplossing.

Verwarming

Laat u de installatie van uw verwarming liever over aan een professional?
JP Techniek plaatst uw verwarmingsinstallatie volledig volgens de regels van de kunst. Dit garandeert een zorgeloze installatie!

Warmtepompen

Met warmtepompen verwarm je ecologisch. Deze installatie is tevens goedkoop in gebruik en kan prima gecombineerd worden met zonnepanelen op elektriciteit.

Biomassa

Bij een installatie die gebruik maakt van biomassa regelt uw pelletketel zelf de hoeveelheid pellets die nodig zijn om de juiste temperatuur te bekomen. Uiterst gebruiksvriendelijk en ecologisch!

Gas en stookolie

JP Techniek heeft ook de kennis en expertise in huis om traditionele verwarmingsinstallaties op gas en stookolie te plaatsen.

Vloerverwarming en radiatoren

Vloerverwarming biedt een aangenaam, egaal verspreide verwarming in uw ruimtes. JP Techniek plaatst uw vloerverwarming en radiatoren zorgvuldig en professioneel!