JP Techniek – Regio Vlaams-Brabant , Antwerpen, Limburg

Ventilatie

0498 76 48 86 Vrijblijvende offerte

Ventilatie installateur Vlaams-Brabant

Zelfbouw ventilatie

Geniet van een gezond en fris binnenklimaat dankzij ventilatie. Voor zelfbouw ventilatie werkt JP Techniek samen met merken zoals Renson, Vascovent en Ventiline.

Hierbij is het mogelijk om ecologisch te ventileren en vraaggestuurd te ventileren. Ook valt free cooling binnen de zelfbouw ventilatie mogelijkheden. Hierbij wordt ’s avonds frisse buitenlucht gebruikt om de woning te ventileren.

Alle werken worden uitgevoerd onder deskundige begeleiding van JP Techniek. Het inregelen en indienststellen van de installatie gebeurt steeds volgens EPB en WTCB.

Professionele installatie

Bij een professionele installatie van uw ventilatie wordt het hele project van A tot Z door JP Techniek afgewerkt. Hieronder valt zowel het plaatsen van leidingen, het installeren van het ventilatie systeem als het inregelen van de ventilatie.

Alle systemen, van groot tot klein, kunnen door ons als ventilatie installateur geplaatst worden. Dit kan voor zowel particuliere als commerciële doeleinden.

Systeem C

Bij een ventilatie installatie systeem C is dankzij continue circulatie de lucht in uw woning steeds van optimale kwaliteit. Bij ventilatiesysteem C wordt de lucht via roosters naast ramen en muren binnen gezogen. De gebruikte lucht wordt hierna mechanisch door een ventilator afgevoerd.

Systeem D

Bij ventilatiesysteem D wordt de afvoer én aanvoer van lucht geregeld dankzij ventilatoren. De ventilatiesystemen geven tevens de warmte die vrijkomt bij de afvoer af aan de ventilator die de invoer regelt, om zo de binnengevoerde lucht te verwarmen tot een aangename temperatuur.

Systeem C+

De werking van ventilatiesysteem C+ komt overeen met systeem C. Hierbij wordt daarnaast de luchtvochtigheid en CO2 waarden in het oog gehouden, waardoor vraaggestuurd ventileren mogelijk wordt.

Systeem E

Ventilatiesysteem E is exclusief van Renson. Hierbij wordt de warmte die vrijkomt bij de afvoer van lucht doorgegeven aan de warmteboiler voor de opwarming van uw water.